Златни момичета на гости в "Извън играта"

Златни момичета на гости в Извън играта
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бронзовите олимпийски медалистки от "Рио 2016" ще говорят за новото началото след активната състезателна кариера, за трудностите и разочарованията по пътя към успеха, както и за радостта от спечелените 81 медала. Какво им взе и какво им даде художествената гимнастика – зрителите ще научат в събота (29 април) от 22:00 часа по БНТ HD.

Предаването „Извън играта“ ще повдигне завесата към личния свят на грациите извън националния ансамбъл по художествена гимнастика, на който момичетата посветиха 7 години от професионалния си път. От 2009 година под ръководството на председателя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и екс треньорката Ина Ананиева „златните момичетаׅ“ Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова, Цветелина Стоянова, Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодорова завоюваха високи постижения в спорта и се превърнаха в най-обичания български отбор за 2016-та. Емоционалната раздяла на националния тим с публиката в края на миналата година - спектакълът „Отборът“ - бе сред най-гледаните предавания в ефира на БНТ1. Бенифисът проследиха над 300 000 зрители и повече от 12 000 на живо в зала „Арена Армеец“.

Пред водещата Люба Пашова бившите националки Християна Тодорова и Любомира Казанова ще говорят за новите предизвикателства на хоризонта. Съвсем скоро зрителите на БНТ ще видят Християна Тодорова в ново амплоа – в качеството си на международен съдия тя ще дебютира като гост-коментатор в предаванията на обществената медия по време на Световната купа по художествена гимнастика в София (5-7 май). Християна ще застане от другата страна на „барикадата“ и ще оценява в ефир представянето на всички участнички в Sofia World Cup. А Любомира Казанова тренира млади таланти в клуб по художествена гимнастика „Илиана“.


Гледайте предаването „Извън играта“ в събота (29 април) от 22:00 часа по БНТ HD!



Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад