Отново се появи нерегламентирано сметище, след като беше почистено

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Стара покъщнина, битови и строителни отпадъци, разпилени върху не по-малко от 200 квадратни метра посрещат всеки, решил да мине между блоковете „24 май” и „Кръстец”. В същото време в средата на уличното сметище се извисява празният контейнер за отпадъци.

Живеещите в блоковете „Кръстец” и „Снежанка” коментираха, че вятърът и дъждът повличат всичко надолу по улицата и тя се превръща в река от боклуци. Освен неприятната гледка и миризма, хората се притесняват и от разпространението на зарази. А само допреди месец това пространство беше изцяло почистено от служителите на общински отдел "Екология".

Хората казаха още, че са подавали сигнали до общината, но освен да почистят, от там други мерки не са предприели. В същото време техни недобросъвестни съседи упорито използват мястото за сметище.

От общински отдел "Екология" коментираха, че големи контейнери могат да осигурят, но по-важното е те да се използват по предназначение. А жителите на квартала отново подготвят молба до Общината за трайно решаване на проблема.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад