Какви са обещанията на българските евродепутати?

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Петима евродепутати. Пет обещания. Конкретен срок, в който всеки от тях да изпълни своето.

Ева Майдел, евродепутат от ГЕРБ: - Аз обещавам 1000 българи или по-скоро 1000 души на централния площад в Брюксел да пеят български песни, да танцуват хора и да разказват за
успехите на нашата страна.
Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС: - Обещавам да изработя интерактивен информационен портал, предлагащ решения на казусите на българските граждани в сферата на образованието и трудовите права във Великобритания. Смятам, че темата е особено важна в контекста на Брекзит и затова ще продължа да работя активно, не само в изданието, а и след него по този важен за всички български граждани въпрос.
Момчил Неков, евродепутат от БСП: - Обещавам да работя за защита на българските традиционни продукти и въвеждане на термин за качество "планински продукт". България има 4 сезона, дълга история и традиции. Има много неща, с които може да се гордеем, но храната е нещо, което слагаме всеки ден на масата си. Затова моята кауза е да защитя българския вкус.
Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО - Българско национално движение: - Думата обещание от устата на политик дразни с основание българските граждани. Плюс това политиката е резултатна, когато е работа, а не обещание. Четири години работя срещу двойните стандарти в защита на националния интерес. В това конкретно предаване ще видите конкретна работа и конкретни резултати в защита на българския език, в защита на българската идентичност, в защита на българската общност в и вън ЕС.
Светослав Малинов, евродепутат от ДСБ: - Обещавам да създам национална мрежа за изучаване на ЕС в училище. Българското средно образование има много пропуски, не е модернизирано достатъчно, но смятам, че един от най-големите му недостатъци е наличието на стратегия, стабилно съдържание на гражданско образование. Смятам да започна да запълвам тази липса.

В първото издание представителна извадка на Алфа рисърч определи чрез гласуване най-интересното, най-трудното за изпълнение и с полза за най-голям брой хора обещание. Участниците са активни и уверени личности, които с опит, енергия и желание ще се борят за изпълнението на това, което обещават. Форматът е със състезателен характер и насочва вниманието на обществото към най-чувствителната и може би, най-интересната, част от
политическия живот: изпълнението на политическите обещания.

Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО - Българско национално движение: - Политиката не е обещание, политиката е работа. Готов съм да свърша това, което съм започнал и ще го свърша.
Светослав Малинов, евродепутат от ДСБ: - Смятам, че винаги по всяко време е задължение на един евродепутат да говори за ЕС и ЕП.
Ева Майдел, евродепутат от ГЕРБ: - Бих се радвала, ако направим така, че всяко едно обещание успеем да го реализираме, а пък ако работим заедно за тяхното осъществяване би било още по-добре, защото мисля, че имаме една обща кауза, а тя е просперитетът и успяването на българите в нашата страна.
Момчил Неков, евродепутат от БСП: - Аз вярвам в моето обещание и смятам ,че то е полезно за всички нас, защото може да върне точно този позабравен вкус на автентичните български
продукти.
Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС: - Готов съм да разгърна идеята на обещанието си, готов съм да обясня какво мога да свърша като евродепутат и ще оставя на зрителите да оценят до каква степен съм успял.

В пет индивидуални предавания всеки евродепутат ще представи своето обещание и ще се проследи неговото изпълнение. Първото е на 29-и април, неделя, в 19:00 часа.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад