Как ВМРО се готви за Европейските избори?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Ангел Джамбазки: Пред представителите, които ще бъдат избрани, най-важните задачи са да продължат работата по темите, които са жизненоважни, невралгични за българското общество. Започваме от тези, които са свързани с доходите, говорим за справедливо споразумение по т. нар. пакети "Мобилност", не можем да допуснем и няма да допуснем силово мачкане и фалит на хиляди фирми.

Сред другите изброени от него приоритети са България да не се присъединява към Глобалния пакт за миграция на ООН, "нулева миграция", охраната на външните граници на Европейския съюз и "недопускане на промени в българските традиции".

Ангел Джамбазки: Смислените български родолюбци, патриоти и националисти съм сигурен, че ще разпознаят нас като изразител на градивния, съзидателния национализъм и патриотизъм.

Според Джамбазки явяването в коалиция с НФСБ и Атака би било по-логично, но щом няма постижимо споразумение между другите две политически сили, е по-добре всяка от партиите да се яви отделно.

Относно конкуренцията за гласовете на "родолюбците", той каза, че тези организации имат съвсем различен профил и определи като "турски родолюбци" част от тях, добавяйки, че вторият в листата на коалицията около "Воля" - Орхан Исмаилов, е "подозиран силно за връзки с турското общество и служби за сигурност".

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад